Zakelijk

 

Voor u als zakelijke klant is het belangrijk dat uw reparaties snel en met uitstekende kwaliteit worden uitgevoerd.

 

 

Zakelijke markt

Uw klant heeft bepaalde verwachtingen en u wil de zekerheid dat u dat kunt waarmaken. Door onze jaren lange ervaring met het repareren van horloge glazen voor de zakelijke markt weten wij wat het belang is van een correcte en snelle afhandeling van uw opdracht. Wij kunnen u na ontvangst van uw opdracht een goede inschatting geven van de kosten en tijdsduur van de reparatie(s).

Producten

Naast horlogeglazen kunnen wij ook diverse andere reparaties voor u verrichten:

Wijzerplaten
Aangezien een wijzerplaat voor een groot deel het hele aangezicht van een horloge bepaald, is een opmaakbeurt een bijzondere verfraaiing van een horloge en zeker de kosten waard.
Sinds vele jaren beschikken wij over apparatuur om wijzerplaten waar de pootjes van zijn afgebroken van nieuwe pootjes te voorzien of te verplaatsen, dmv een soldeer methode met tin of zilver.
Door deze mogelijkheid is een samenwerking ontstaan met een groot Duits bedrijf, gespecialiseerd in het opmaken van wijzerplaten, welk zelf niet de mogelijkheid heeft om wijzerplaatpootjes aan te solderen. Daar vrijwel wekelijks de wijzerplaten heen en weer worden gestuurd, kunnen wij ook onze cliƫnten van deze vrij voordelige en snelle service gebruik laten maken.

Batterijen
In samenwerking met Seiko leveren wij uit voorraad seiko horlogebatterijen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Net als bij de horloges staat de naam Seiko ook hier garant voor een uitstekende kwaliteit met een lange levensduur.

Pushpins
Wij hebben diverse pushpins van goede kwaliteit in de dikte normaal en dun op voorraad.

Rubberafdichtingsringen
Wij leveren verschillende soorten modellen rubberen afdichtingsringen voor waterdichte horloges.
Platte rubber ringen, Ronde rubber ringen, normaal. En ronde dunne rubber ringen.

Waterdichttest
Wij kunnen ook de waterdichtheid van horloges voor u test in onze eigen waterdichttester.